torsdag den 26. februar 2009

Ny jakke..

Min mor mente at jeg trængte til noget mere journaling på mine layouts, og det kan hun vel et eller andet sted have ret i. Mit problem er bare at jeg er rigtig dårlig til at huske kameraet når vi skal nogen steder, og de billeder jeg tager bliver derfor oftest taget der hjemme og er gerne temmelig opsatte og med dårligt lys og samme baggrund som altid og..og..og..

Ja jeg ved det godt.. Undskyldninger!! Jeg vil prøve at oppe mig - er du så glad mor? ;)

Se her.. Jeg har allerede lavet det første med tekst. Billederne er godtnok stadig lidt opsatte, men der er i det mindste en mening med galskaben.

Det jeg prøver at portrætere er den fine frakke vi(jeg) bl.a. købte, for et tilgodebevis vi havde for nogle julegaver Gåsen havde fået som vi(jeg) valgte at bytte.

Jeg synes bare hun ser SÅ kær ud i den. Også selvom hun lidt mister halsen og den stadig er liiiige bred nok over skuldrene.
- og så passer den bare perfekt til det bløde halstørklæde mor strikkede sidste år.

Tak for julegave til Bedsterne!!
Og tak for den gode webshop service hos Katholt.

onsdag den 25. februar 2009

Slut prut..

ADSR udfordringerne er ovre.. Faktisk sluttede de allerede i søndags, men det er vist ingen hemmelighed at jeg ikke er det hurtigste dyr i skoven når det kommer til blogging..

Det sidste layout var en hård nød at knække.. Vi skulle lave et dobbelt layout og der var temmelig strenge regler for hvad der måtte være ig især ikke måtte være på vores layouts.

Jeg var færdig med min side først hvilket ikke var noget under da Diana er sprunget ud som læsehest. ;)

Jeg har været der, og jeg ved at hun ikke kan gøre for det - jeg håber bare at hun ikke har knyttet sig alt for meget til mine bøger, for jeg bliver nødt til at læse dem igen.. LOL!

Bøgerne jeg taler om er Twilight Sagaen.
Jeg ved godt at bøgerne i virkeligheden er ungdomsbøger, men de er bare SÅ godt skrevet!! Det er fuldstændig umuligt ikke at forelske sig bare en lille smule i Edward.. Suk!
Jeg indrømmer det.. Jeg er fortabt.. Som Bella så fint udtrykker det det: "I was unconditionally and irrevocably in love with him"

Nå men alle disse hjertesuk fører jo til noget - nemlig det her dobbeltlayout. Diana og jeg var blev ret hurtige enige om at vi skulle prøve at scrappe disse bøger..
Som sagt var jeg først færdig, og havde naturligvis dannet mig en helt anden idé af hvordan Dianas side ville komme til at se ud, end den idé som hun havde, så for at se min vision live, blev jeg nødt til at prøve at samle mine egen sider..



Credits

Hvis nu du bliver nødt til at vide hvad Twilight er, så klik HER.

tirsdag den 17. februar 2009

Færdig.. Næsten..

Så er ADSR overstået og de sidste layouts er uploadet.. Eller dvs. næsten, for der kom lige en #13 som godtnok er optional, men vi har tænkt os at lave den alligevel.. Vi har tænkt os at scrappe en nyfunden fælles passion - Twilight sagaen. Det er gjort masser af gange før, men ikke af os.

Dette er mit layout til #11. her skulle vi stille et spørgsmål til hvem vi nu måtte ønske, og måtte ikke have anden journaling end spørgsmålet..



Historien bag layoutet er at de i gården over for vores havde et fantastisk smukt kirsebærtræ. Jeg så altid frem til at det skulle blomstre, for så vidste jeg at foråret var kommet. Nu har de desværre fældet træet så min forårsbebuder er væk, og kigger jeg ud af vinduet lige nu, kan jeg være i tvivl om, om det nogensinde bliver forår.. ØV!


Den sidste udfordring skulle vi lave sammen. Titlen var en .png som vi skulle bruge.. Så skulle vi lave mindst en halv side journaling.. Have et billede af os hver i nederste højre hjørne og bruge mindst 5 elementer.

Diana stod for journaling og jeg scrappede.. Smukt ikke.. ;)

torsdag den 12. februar 2009

SÅ er jeg klar..

Eller bloggen er i hvert fald, så nu kan Valentines dag bare komme.. :D

Designet er endnu en gang kreeret af Kami og stykket sammen af Mel aka Ziggle Design og PixelGeek.. Både det super fine kit som meget velvalgt hedder Smooches og blog kostumet kan købes hos Scrap Orchard. :D

Nu er Valentines dag vist ikke det der står højest på eventlisten her i Danmark, og her hjemme er der da heller ikke nogen videre undtagelse. Jeg regner i hvert fald ikke med noget..
Det skal også lige siges at kæresten kun med besvær husker min fødselsdag, såe.. Det der med mærkedage går vi ikke så højt op i. Dog bliver jeg nok lidt trist hvis ikke han giver et ekstra kram i slutningen af denne måned, hvor vi har været sammen i hele 5 år!!! Nu må vi se om han husker det.. ;)

onsdag den 4. februar 2009

ADSR #9

I denne uge skulle vi lave et latout hvor vi brugte billeder af mindst to generationer. Vi skulle have blonde, metal og et eller andet dims.. Alt sammen måtte gerne være vintage. :)

Jeg endte med dette layout:

Credits

Jeg har brugt en del af mine egne ting denne gang. Rammerne er i min shop, og filigran baggrunden kommer i shoppen på fredag. Alt det andet, på nær det slidte overlay på billedet har jeg også lavet, men da det var noget af det første jeg lavede, er kvaliteten desværre ikke helt høj nok til butikkerne.

Billedet er af min farmor og farfar og deres børn. De store der står op er fra farfars første ægteskab. Hans første kone døede dog, men så fandt han jo min farmor. På billedet ser man kun fem små børn og det er min far, den lille der sidder på skødet. De fik efterfølgende to børn mere.

Min farfar blev en gammel mand. Han døede i 93, 93 år gammel. Han fik en blodprop, og blev lam i hele venstre side, da jeg var 5-6 år gammel. Jeg kan huske at det var der, fordi jeg omkring samme tid faldt til springgymnastik og brækkede højre arm. Jeg husker at vi blev enige om at det var smart, idet han var højrehåndet og var blevet lam i venstre side, og jeg var venstrehåndet og havde brækket højre arm. Så kan man da tale om at se lyst på tingene?! ;)

søndag den 1. februar 2009

Hvor svært kan det være?

Kender I det? Man udsætter noget fordi man mener det er unødvendigt, tager tid at sætte sig ind i og generelt ikke er besværet værd..

Sådan havde jeg det med Lightroom, men da jeg så fik en ADSR challenge hvor jeg skulle lifte et layout fra en jeg syntes var sej, indså jeg at nu var tiden inde.

Hvordan har jeg kunnet leve uden???

Her er originalen:


Her er versionen fra Lightroom:



Og her er layoutet som jeg endte med at lave:



Det er et lift af dette layout som Karen har lavet.